Fascija.com se obavezuje da će pružiti zaštitu ličnih podataka korisnika na taj način što prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima, koji su potrebni za kvalitetno ispunjavanje naših obaveza i pružanje usluge.

Da bismo bili u mogućnosti da odgovorimo na vaša pitanja, bilo putem kontakt forme ili komentara na sajtu, potrebni su nam vaši osnovni podaci: ime,prezime kao i e-mail. Sve podatke u kontakt formi kao i u komentarima na sajtu korisnici dobrovoljno daju, ovi podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo adminima koji vode web stranicu Fascija.com. Navedene podatke koristimo isključivo kako bismo odgovorili korisnicima na pitanja tj. kako bi pružili adekvatnu informaciju zbog koje su nas kontaktirali.

Lične podatke ili bilo koju drugu informaciju koju korisnik podeli sa nama ne razmenjujemo sa trećim licima, osim ukoliko to nije deo procesa pružanja usluga. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkijemo skupljene informacije trećem licu (npr. državnim organima), obavestićemo korisnika kako bi dobili saglasnost.

Fascija.com zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama možemo obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišcenjem bilo kog sadržaja na Fascija.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišcenja kao i politici privatnosti.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 01.08.2019.